Sunila Apartment Aino

Asunto « Aino » tarjoaa autenttisen majoituskokemuksen 30-luvun charmilla ja Artekin klassikoilla.

Sunila Apartment Aino

Asunto sijaitsee rivitalo Päivölän yläkerrassa. Asunnossa on huoneiston levyinen terassi.

alk.
49€

/yö

Varaa AirBnb

Asunto « Aino » sijaitsee rivitalo Päivölän yläkerrassa. Huoneistoon vievät portaat  rakennuksen takaa eli itäpuolelta. Asunnon länsipuolella on koko asunnon levyinen terassi. Huoneistossa on alkuperäinen pohjaratkaisu ja alkuperäiset portaiden alle sijoitetut kaapit rakennusvuodelta 1939. Asunto on kalustettu rakennusajan kalusteilla. Pöytä, leposohva, sohvapöytä, valaisin ja nojatuoli ovat Artekilta (suunnittelija Alvar ja Aino Aalto). Suuresta makuuhuoneesta löytyy alkuperäinen art deco 30-luvun sänky (parisänky 160 cm leveä) ja Paavo Tynellin kynttelikkö. Keittiö on remontoitu ja hyvin varusteltu, joten voit hvin myös laittaa ruokaa. Kylpyhuoneessa lavuaari ja lavuaarin seinän laatoitus ovat rakennusajalta. Suihku ja wc eivät ole enää alkuperäisiä.

Asunnon tiedot

Sunila Apartment Aino

Asunto sijaitsee rivitalo Päivölän yläkerrassa. Asunnossa on huoneiston levyinen terassi.

 • 3 vierasta

  Makuuhuoneessa on parivuode (160 cm) ja olohuoneessa Alvar Aallon laveri laadukkaine patjoineen sekä vuodevaatteet.

 • 45 m²

  Huoneistossa on olohuone, makuuhuone, keittiö ja kylpyhuone.

 • 1 kylpyhuone

  Sisältää shampoon, vartalosaippuan ja kylpypyyhkeet.

Asiakas­palautteita

Sunila Apartment Aino

Arvostamme jokaista palautetta, sillä ne auttavat meitä kehittämään palveluamme ja luomaan unohtumattomia majoituskokemuksia.

  Varaisin sen uudestaankin, asiat toimi ja rauhallinen paikka.

  Upeassa Sunilassa oleva asunto, jossa Alvar Aallon arkkitehtuuriin sovitettu kaunis sisustus. Toimivaa, kaunista ja harmoonista. Kaunis ympäristö kävelyyn ja uimaranta lähellä. Kannattaa käydä Kotkan Merikeskus Wellamossa, puistoissa ja saaristossa!

  Ihana asunto! Majoittaja antoi hyvät ohjeet kaikkeen ja asunnon pöydällä ollut käsinkirjoitettu tervetulokirje oli kiva lisä suosituksineen.

  Tyylikkäästi sisustettu asunto hienossa rakennuksessa. Kaikki sujui mainiosti!

  Hienosti sisustettu asunto Alvar Aallon suunnittelemassa talossa. Rauhallinen sijainti.

  Sunilan henki ja rauha toi lomamatkallemme suorastaan meditatiivisen hetken. Aallon pariskunnan ajan ylittävä suunnittelu toimii aina. Kotka on iloinen yllätys Suomessa. Kiitos Kotka, Sunila ja Päivölän Aino! Olitte meille hyviä.

  Kiitos aivan loistavasta majapaikasta. Viihdyimme erittäin hyvin. Vierailumme aikana Sunila peittyi ihanasti yhä isompaan lumihuntuun. Vietimme illan Sunilan Pirtillä syntymäpäiväjuhlissa. Pirttikin aivan mahtava kokonaisuus.

  Ihana ja idyllinen asunto, hienosti kunnostettu. Raikkaassa makuuhuoneessa nukuimme oikein hyvin. Kalusteet ja tavarat huokuvat Aallon henkeä. Oli hienoa päästä tutustumaan kuuluisaan terassitaloon tällä tavalla.

Usein kysytyt kysymykset

Olemme keränneet tähän muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä. Jos jokin asia jäi mietityttämään tai haluat lisätietoja, ota rohkeasti meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä
 • Onko asunnolla pysäköintimahdollisuus?

  Kyllä, majoituspaikan alueella on maksuton pysäköinti vieraille.

 • Miten sisäänkirjautuminen tapahtuu?

  Sisäänkirjautuminen tapahtuu itsepalveluna. Saat koodin ulkona olevaan avainlaatikkoon. Sisäänkirjautuminen on mahdollista klo 15.00 alkaen.

 • Voinko ottaa yhteyttä majoittajaan vierailuni aikana?

  Kyllä, voit ottaa yhteyttä majoittajaan Anneen milloin tahansa vierailusi aikana. Hän on valmis vastaamaan kysymyksiisi ja auttaaa tarvittaessa.

 • Miten pääsen parhaiten lentokentältä Sunilaan?

  Joko vuokra-autolla, jolloin matkaan menee noin tunti ja 15 minuuttia tai bussilla Helsingin keskustasta Karhulan linja-autoasemalle, kesto tunti 50 minuuttia ja Sunilaan taksilla (n. 15 €) tai bussilla. Kävellen noin 30 minuuttia.

 • Mitä ravintolaa voitte suositella Sunilassa?

  Sunila on asuntolähiö, jossa toimii Korttelikotiyhdistyksen lounasravintola Alvariska klo 11-15 ja Karhulan teollisuuspuistossa lounasravintola Aalto. Lähistöllä olevaa kiinalaista take awayta Li Xiang voimme myös suositella.  Muita ruokapaikkoja löytyy Karhulasta ja Kotkasta.

 • Mitä Sunilassa voi tehdä?

  Sunila on kuuluisa Alvar Aallon arkkitehtuurista, joten siihin kannattaa syventyä. Suosittelemme myös kierrosta Kotkan matkailuoppaiden kanssa www.kotkaguides.fi.

  Sunilassa sijaitseva Kantola, entinen tehtaanjohtajan asunto, on myös kiinnostava kohde. Aukioloajat kannattaa tarkistaa www.sunilankantola.fi

  Äijänniemen uimaranta on muutaman autominuutin päässä ja siellä kannattaa käydä kesät talvet.

  Sunilassa on kuntorata ja urheilukentällä urheiluvälineitä kaikkien käyttöön.

  Lähellä oleva Karhulan Jokipuisto on myös näkemisen arvoinen.

  Pyöräilyretket lähiseuduille ja tutustuminen Kotkan kaupunkiin ja sen moniin nähtävyyksiin (Maretarium. Vellamo, Kotkan puistot). Kesällä Kotkan satamasta on mahdollista tehdä veneretkiä lähisaariin .

Tutustu myös muihin asuntoihin Sunilassa