Luonto - lepo – rauha

Majoitu Ivalossa

Koe Lapin taika – täydellinen pakopaikka luonnon sylissä, missä aika pysähtyy ja yöttömän yön valo loistaa. Saapuessasi tunnet välittömästi luonnon rauhan ja kauneuden, ja elämyksesi vain jatkuu nauttiessasi paikallisista herkuista ja luonnon tarjoamista elämyksistä.

Maisemakuva Ivalosta

Pakopaikka luonnon keskellä

Koe Lapin ainutlaatuinen kauneus

Täydellinen pakopaikka luonnon keskellä rentoutumiseen ja luonnosta nauttimiseen. Aika pysähtyy yöttömän yön valossa kaukana napapiirin pohjoispuolella! Täällä kellot käyvät hitaammin! Koe Lapin ainutlaatuinen kauneus: valo, rauhallisuus, puhdas ilma ja vesi; yksinkertaisesti luonto. Tunnet maiseman erityisen taian heti saapuessasi…
Nauti hyvästä ruoasta paikallisten herkkujen kera, jännittävistä keskusteluista takkatulen äärellä, saunan lämpimistä löylyistä ja vilvoittavasta järvestä – juuri niin kuin haluat.

Katse vaeltaa vuonna 2010 valmistuneesta hirsitalostamme “Vuostu” valoisaan metsään tai pienemmästä majatalosta “Onnela” alas järvelle ja rantasaunalle tai kaukaisen tunturin suuntaan. Retkeily, soutu, kalastus, lintujen ja porojen katselu, grillaaminen kodassa tai tiipiissä, saunominen ja uiminen järvessä tai hyvän kirjan lukeminen – täällä on aikaa kaikelle, varsinkin kesällä, kun päivä kestää 24 tuntia! Voit kysellä myös viikon pituisia intensiivi Suomi-kursseja pienille, jopa 4 hengen ryhmille. Opettajan tuella sinä opit elämään hetken arkea suomeksi.

Aktiivista lomaa ja rentoutumista

Lumisen luonnon kauneudessa

Lyhyiden talvipäivien aikana taivasta valaisee hämärä ja revontulet lumoavat usein yön. Voit käydä lumikenkäilemässä lumisessa metsässä, hiihtämässä jäätyneellä järvellä, kalastaa jäällä, saunoa ja pulahtaa avantoon, katsella revontulia tai istua mukavasti takkatulen ääressä kirjan tai hyvän musiikin parissa. Voit myös varata koiravaljakko- tai moottorikelkkaretkiä lähistöllä. Autamme mielellämme suunnittelemaan ja järjestämään retkiä lähiympäristöön ja vierailuja kiinnostaviin kohteisiin. 

Talvimaisema Lappianin mökiltä

Sijainti

Lähellä Ivalon kylää 

Sijaintimme on Suomen Lapissa Ivalon lähellä keskellä harvaa metsää pienen järven rannalla. Ajomatka Ivalon lentokentältä on noin 20 minuuttia ja noin 10 minuuttia Ivalon kylästä ja sen kaupoista.

Majoitus

Voit varata majoituksen kahdeksi tai useammaksi yöksi päärakennuksestamme tai vuokrata pienen majatalomme "Onnela". Pyynnöstä tarjoamme myös lounaan ja illallisen.

Majoitushinnat

Jos haluat viettää kanssamme viikon ja kokea monipuolisen ja mielenkiintoisen ohjelmamme, suosittelemme Slow Down -viikon varaamista täysihoidolla.

Aamiaisen voi varata erikseen 12€ / 6€ /hlö.

Hinnat sisältävät

 • Pyyhkeet ja liinavaatteet
 • Kahvi ja tee
 • Veneen käyttö
 • Grillikodan ja tiipiin käyttö
 • Saunan käyttö
 • Polttopuut
Ota yhteyttä ja varaa majoitus
 • Päärakennus «Voustu» talvi – kevät

  Majoituksen hinta joulu-huhtikuussa.
  Päärakennuksessa huone 1-2 ja/tai 1-3 hengelle.

  150/ yö / huone
 • Päärakennus «Voustu» kesä – syksy

  Majoituksen hinta touko-marraskuussa.
  Päärakennuksessa huone 1-2 ja/tai 1-3 hengelle.

  130/ yö / huone
 • Aitta «Onnela»

  Koko Aitta 1-4 henkilöä.
  Minimivuokra-aika 3 yötä. Varattavissa vain touko-marraskuussa.
  Loppusiivous 50 €.

  170/ yö

Asiakas­palautteita

Ivalo majoitus

Arvostamme jokaista palautetta, sillä ne auttavat meitä kehittämään palveluamme ja luomaan unohtumattomia majoituskokemuksia.

  Upea paikka luonnon rauhassa, jossa viihdyimme loistavasti. Vastaanotto oli lämmin ja aittamajoitus ihastuttava. Kaiken kruunasi saunominen rantasaunassa järven rannalla. Tänne olisimme mieluusti jääneet pidemmäksikin aikaa ellei arki jo kutsuisi palaamaan kotiin. Aitta oli erittäin siisti ja siellä oli kaikki meille tarpeellinen. Voimme lämmöllä suositella paikkaa muillekkin. (Aitta "Onnela")

  A great experience. all was perfect and we enjoyed a lot staying here. the hosts prepared everything to make the stay confortable, even prepared the sauna for us. great. I wish we could repeat sometime. (Aitta "Onnela")

  What a dream! In harmony with nature, far away from the hustle and bustle of everyday life. We stayed there at Midsummernight and it was SIMPLY WONDERFUL. The hosts relaxed and very friendly, the house located quietly amidst the forest and a few steps from the lake. After sweating in the sauna, which is directly at the lake, you can jump immediately in a refreshing, clear water. A rowing boat is available. We were hiking, swimming, collecting berries and mushrooms - it was so relaxing! I recommend a car for trips to the surroundings.

  Felt as though we were a member of their family! This was a great find. For a small extra fee they will pick you up from IVL airport...well worth it. This place is Great, good accommodations and good company. Cabin is secludes on a hill above the lake, an amazing location. The house was very comfortable. We had dinner with Anne and Pirmin, local food, good conversation. They go above and beyond to make your stay great. Make sure if you are there in the winter try the sauna and lake ice hole combo!! This was a great stay, thanks again guy!! Would love to also check it out in the summer time...

  Anne und Pirmin sind super Gastgeber und haben ihr Blockhaus am See für eine Nacht mit uns geteilt. Schon die Anfahrt über die mit Lichtern gesäumte Zufahrt war ein tolles Erlebnis. Die beiden haben uns sehr herzlich empfangen und uns ihr gemütliches Heim gezeigt. Nachdem wir uns in unserem schönen Zimmer eingerichtet hatten, trafen wir uns am flackernden Feuer im Wohnbereich. Dann wurde auch schon die Sauna angeheizt, wir haben die Gelegenheit gerne genutzt, uns dort von der Reise erholen. Inzwischen hatte Anne das leckere Abendessen bereitet, wir saßen dann noch lange zusammen und haben geplaudert. Nach sehr erholsamem Schlaf im bequemen Bett durften wir noch ein Frühstück mit selbst geräuchertem Lachs genießen, bevor es auf die Weiterreise ging. Wir haben uns bei Anne und Pirmin sehr wohl gefühlt und wären gerne noch länger geblieben.

Elämyksiä luonnossa – patikointia, herkullista ruokaa ja kielileirejä

Muut palvelumme

Ota yhteyttä

Retket

Järjestämme patikointia, marja- ja sieniretkiä lähimaastoon. Autamme myös sinua päiväretkiesi suunnittelussa sekä kesällä että talvella.

Ruokailu

Valmistamme ruuan pääosin suomalaisista, mahdollisuuksien mukaan paikallisista raaka-aineista. Kalat ovat omasta järvestämme (jos Ahti suo) tai lähivesistä, poroa ja muuta lihaa Lapista. Aterioiden hinnat ruokalistasta riippuen paikan päällä voimassa olevan hinnaston mukaan.

Rakastamme hyvää ruokaa ja arvostamme laatua!

Kielileiri

Kysy lisää kielileiristä sähköpostitse: info@lappian@com

Makkaran paistoa nuotion ääressä
Lakkaa ja mustikkaa
Kala-ateria ja saunavihta

Usein kysytyt kysymykset

Olemme keränneet tähän muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä. Jos jokin asia jäi mietityttämään tai haluat lisätietoja, ota rohkeasti meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä
 • Onko Ivaloon suoria lentoja?

  Useista Euroopan kaupungeista on suoria lentoja lähinnä talvisesongin aikana. Muussa tapauksessa välilasku Helsingissä, josta lähtee päivittäiset lennot Ivaloon.

 • Pääseekö Ivaloon julkisilla?

  Ivaloon pääsee matkustamalla ensin vaikka yöjunalla Rovaniemelle ja sieltä jatkamalla bussilla Ivaloon. Ivalossa ei ole paikallisliikennettä.

 • Kuinka pitkällä olette Ivalon lentokentästä ?

  Automatka Ivalon kentältä majoituspaikkaan kestää noin 20 minuuttia.

 • Mikä on paras vuodenaika tulla Ivaloon ja Lappiin ?

  Paras matka-aika on oikeastaan koko vuosi. Itse pidämme kesästä valon ja yöttömän yön sekä syksystä metsän antimien (marjat ja sienet) ja syksyn värien vuoksi. Talvi on hieno lumen ja erikoisen valon valaistessa ja kevät valon jälleen lisääntyessä. Ehkä toukokuu on huonoin matka-aika; lumet ovat sulamassa ja järven jää on heikko kävellä.

 • Voiko teillä nähdä revontulia ja milloin on paras aika ?

  Revontulia voi nähdä heti taivaan pimetessä eli syyskuusta lähtien. Jos taivas on pilvetön voimme nähdä revontulia omalta pihalta.