Sunila Apartment Eero

Asunto «Eero» yhdistää ainutlaatuisesti Space-Age-sisustuksen ja suomalaisen suunnittelun ikonit mukavuutta unohtamatta.

Eero asunnon olohuone

Sunila Apartment Eero

Arkkitehtonisen perinnön ja designin kohtaaminen

alk.
49€

/yö

Varaa AirBnb

Asunto «Eero» sijaitsee rivitalo Paivölän keskikerroksessa. Huoneistoon on sisäänkäynti maantasosta rakennuksen takaa itäpuolelta. Länsipuolella on koko asunnon levyinen tilava, osittain katettu terassi. Asunto on täysin remontoitu palauttaen alkuperäisen rakennusajan pohjaratkaisun ja vanhat ovet. WC ja suihku sijaitsevat kylpyhuoneessa ja pesuallas sen ulkopuolella. Makuuhuoneessa on edelleen alkuperäiset portaiden alle sijoitetut kaapit vuodelta 1939. Kalusteet ovat nykyaikaisempia, mutta pääosin suomalaisten suunnittelijoiden suunnittelemia. Pääpaino on olohuoneessa Eero Saarisen Tulip-sarjan pöydällä ja tuoleilla sekä Yriö Kukkapuron Karuselli-nojatuolilla. Aino ja Alvar Aalto ovat edelleen edustettuina alkuperäisellä naulakolla ja hopeisella “Golden Bell” -valaisin. Kaiken kaikkiaan sisustusta voitaisiin kuvata “avaruuskaudeksi” (Space-Age). Keittiö tehtiin kokonaan uudelleen mukaillen alkuperäisiä keittiökalusteita. Musiikin ystäville on tarjolla B&O-musiikkijärjestelmä LP- ja CD-levyillä 60-luvulta lähtien.

Asunnon tiedot

Sunila Apartment Eero

Asunto sijaitsee rivitalo Paivölän keskikerroksessa. Asunnossa on koko huoneiston levyinen tilava, osittain katettu terassi.

 • 2 vierasta

  Makuuhuoneessa on kaksi yksittäistä vuodetta laadukkaine patjoineen sekä vuodevaatteineen.

 • 45 m²

  Huoneistossa on olohuone, makuuhuone, keittiö ja kylpyhuone.

 • 1 kylpyhuone

  Sisältää shampoon, vartalosaippuan ja kylpypyyhkeet.

Asiakas­palautteita

Sunila Apartment Eero

Arvostamme jokaista palautetta, sillä ne auttavat meitä kehittämään palveluamme ja luomaan unohtumattomia majoituskokemuksia.

  Kiinnostava kohde koko Sunilan alue. Asunnossa oli ilo viivähtää ja nauttia tilasta ja sisustuksesta. Tutustuimme myös muuten alueseen. Uimarannalla ja johtajan asunnossa kannattaa käydä!

  Asunto oli kaunis, laadukkaat sängyt ja vuodevaatteet. Kaikki toimi tosi hyvin näin ensi kertaa vuokranneilla. Suosittelen.

  Hyvä musiikkikokoelma! Ja kaunis B&O audiotorni! Kotka ja Sunila oli yllätys meille. Mielenkiintoista jokisuisto. Ja uimaranta oli huippu, kirsikka kakussa. Palataan joskus.

Usein kysytyt kysymykset

Olemme keränneet tähän muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä. Jos jokin asia jäi mietityttämään tai haluat lisätietoja, ota rohkeasti meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä
 • Kuinka monta vierasta mahtuu majoittumaan asuntoon?

  Kaksioon Eero mahtuu majoittumaan enintään kaksi vierasta. Huoneistossa on yksi makuuhuone, jossa on kaksi erillistä vuodetta.

 • Mitä mukavuuksia asunto Eero tarjoaa?

  Asunnossa on monia mukavuuksia, kuten WiFi, keittiö, maksuton pysäköinti alueella, TV, yksityinen terassi ja kylpyhuoneen perustarvikkeet, kuten hiustenkuivaaja, shampoo, vartalosaippua ja kylpypyyhkeet.

 • Onko asunnolla pysäköintimahdollisuus?

  Kyllä, majoituspaikan alueella on maksuton pysäköinti vieraille.

 • Miten sisäänkirjautuminen tapahtuu?

  Sisäänkirjautuminen tapahtuu itsepalveluna. Saat koodin ulkona olevaan avainlaatikkoon. Sisäänkirjautuminen on mahdollista klo 15.00 alkaen.

 • Voinko ottaa yhteyttä majoittajaan vierailuni aikana?

  Kyllä, voit ottaa yhteyttä majoittajaan Anneen milloin tahansa vierailusi aikana. Hän on valmis vastaamaan kysymyksiisi ja auttaaa tarvittaessa.

 • Miten pääsen parhaiten lentokentältä Sunilaan?

  Joko vuokra-autolla, jolloin matkaan menee noin tunti ja 15 minuuttia tai bussilla Helsingin keskustasta Karhulan linja-autoasemalle, kesto tunti 50 minuuttia ja Sunilaan taksilla (n. 15 €) tai bussilla. Kävellen noin 30 minuuttia.

 • Mitä ravintolaa voitte suositella Sunilassa?

  Sunila on asuntolähiö, jossa toimii Korttelikotiyhdistyksen lounasravintola Alvariska klo 11-15 ja Karhulan teollisuuspuistossa lounasravintola Aalto. Lähistöllä olevaa kiinalaista take awayta Li Xiang voimme myös suositella.  Muita ruokapaikkoja löytyy Karhulasta ja Kotkasta.

 • Mitä Sunilassa voi tehdä?

  Sunila on kuuluisa Alvar Aallon arkkitehtuurista, joten siihin kannattaa syventyä. Suosittelemme myös kierrosta Kotkan matkailuoppaiden kanssa www.kotkaguides.fi.

  Sunilassa sijaitseva Kantola, entinen tehtaanjohtajan asunto, on myös kiinnostava kohde. Aukioloajat kannattaa tarkistaa www.sunilankantola.fi

  Äijänniemen uimaranta on muutaman autominuutin päässä ja siellä kannattaa käydä kesät talvet.

  Sunilassa on kuntorata ja urheilukentällä urheiluvälineitä kaikkien käyttöön.

  Lähellä oleva Karhulan Jokipuisto on myös näkemisen arvoinen.

  Pyöräilyretket lähiseuduille ja tutustuminen Kotkan kaupunkiin ja sen moniin nähtävyyksiin (Maretarium. Vellamo, Kotkan puistot). Kesällä Kotkan satamasta on mahdollista tehdä veneretkiä lähisaariin .

Tutustu myös muihin asuntoihin Sunilassa